Nový model Civic v provedení „kombi"
Honda představí nový derivát od evropského modelu Civic v karosářském provedení „kombi". Koncept modelu bude představen v příštím roce.

Civic Type R pro Evropu
Zároveň Honda potvrdila vývoj zcela nového vozu Civic Type R pro Evropu. Provedení Type R má mezi zákazníky Hondy nadšené příznivce a nový model bude i nadále usilovat o to, aby stanovil nové standardy týkající se výkonu a ovládání. Nový Type R je vyvíjen speciálně pro evropský trh s využitím technologií vzniklých na základě účasti společnosti Honda na šampionátech World Touring Car Championships (WTCC) a jeho ambicí je, aby byl nejrychlejším vozem s pohonem předních kol na závodním okruhu Nürburgring. Uvedení tohoto nového modelu je plánováno na rok 2015.

Nový evropský model CR-V a Civic vybaven dieselovým motorem 1.6 i-DTEC
Prezident Nishimae také doplnil, že nedávno uvedený evropský model CR-V bude vybaven novým dieselovým motorem Honda 1.6 i-DTEC. Tento model bude uveden v průběhu roku 2013. Do konce roku 2012 bude motor 1.6 i-DTEC k dispozici také v modelu Honda Civic.

Evropský Civic se zúčastní závodu WTCC od října 2012
Vůz Civic pro WTCC, který vyvinul závodní tým Honda JAS, bude mít premiéru v říjnu na závodě v Suzuce. Závodní vůz testuje Gabriele Tarquini a řidičem bude Tiago Monteiro.

Nová řada hybridních technologií
Honda je pevně přesvědčena o tom, že hybridní technologie budou hrát klíčovou úlohu při snižování emisí CO2. Využije přitom svých zkušeností s hybridními technologiemi a představí tři nové hybridní systémy. Každý systém bude mít unikátní vlastnosti a jejich využití bude odrážet různé potřeby zákazníků.

Další generace elektromobilů s palivovými články pro Evropu
Honda považuje elektromobily s palivovými články jako jedinou skutečně šetrnou technologii vůči životnímu prostředí, a z tohoto důvodu se pokusila získat vedoucí postavení v oblasti výzkumu a vývoje a v prodejích v tomto segmentu. Počínaje rokem 2015 představí Honda zcela nový elektromobil s palivovými články, na němž předvede významný technologický pokrok a snížení nákladů, jichž Honda dosáhla od uvedení FCX Clarity v roce 2008. Tento model bude uveden v Japonsku, USA a Evropě.