Největších změn si asi všimnete na vnějšku vozu, který dostal upravenou masku s novými světlomety a nárazníkem. Na zádi jsou jinak rozmístěná světla mlhovek a zpátečky, najdeme tu i nové chromované dekory.

Pagani Huayra.
Pagani Huayra je klenot za 40 milionů. V Česku jezdí jediné, prohlédněte si ho

Interiér dostal nový volant, pozměněnou přístrojovou desku a nový sedmipalcový displej infotainment systému, který nahradil původní pětipalcový.

Multimédia uvnitř nyní fungují ve spojení s mobilními systémy Apple Car Play a Android Auto. V příplatkové výbavě se také objevuje nový audio systém se sedmi reproduktory BeatsAudio.

Na výběr jsou tři verze

Modernizace pak ještě více odlišuje tři nabízené verze modelu 500L: městský Urban, na přání větší sedmimístný Wagon a lehce terénní Cross.

První dvě verze se liší hlavně místem uvnitř a celkovou velikostí. Základní verze Urban je nyní dlouhá 4,28 metru a větší Wagon s příplatkovou třetí řadou sedadel povyrostl na 4,38 metru.

Terénní verze Cross nabízí o 25 mm vyšší podvozek, odolnější nelakované díly nárazníků, ochranný kryt pod motorem a tři jízdní režimy.

Zničeno bylo opravdu vše.
Smutný pohled. Požár kompletně zničil dílnu s Nissany GT-R

Normal zajišťuje výchozí mód, Traction+ umožní vozu lépe zvládnout rozjezd na kluzkém povrchu do 30 km/h a Gravity Control je asistentem při sjíždění svahu.

V rámci individualizace lze Fiat 500L nakonfigurovat podle vlastních představ. Díky široké nabídce laků karoserie s možností s rozdílného odstínu střechy je k mání až 37 různých barevných kombinací.

Podobná volnost dále pokračuje i uvnitř, kde je možné si vybrat z mnoha stylů čalounění, dekorů a dalších maličkostí.

Ilustrační foto.
Víte, jak se starat o klimatizaci? Těchto pět rad je základ

Pod kapotou 500L stále zůstávají benzinové čtrnáctistovky o výkonu 95 koní (70 kW) a 120 koní (88 kW), plus také 0,9litrový dvouválec o výkonu 104 koní (77 kW).

Z naftových motorů je zde třináctistovka s výkonem 95 koní (70 kW) a šestnáctistovka se 120 koňmi (88 kW). Konečnou možností je dále 1,4 litrový čtyřválec na LPG a zmíněný dvouválec schopný fungovat na CNG.