V anglickém Manchesteru se však nedávno udál příběh, který to vaše hledání jistě hravě překoná. Řidič tam totiž "ztratil" auto v placených garážích a našel ho až po šesti měsících.

Všechno začalo v červnu, kdy si jistý Skot půjčil od kamaráda BMW, aby si mohl zajet do Manchesteru na koncert. Vůz přitom zaparkoval na velkém placeném parkovišti v centru města. Jenže po skončení akce si nějak nemohl vzpomenout, kde stroj zanechal.

Podle serveru Manchester Evening News muž strávil hledáním auta dalších pět dní, zavítal dokonce i na další parkoviště. Neúspěšně. Nakonec pátrání vzdal a odjel domů, odkud následně kontaktoval všechny možné instituce a úřady s žádostí o pomoc. Opět neúspěšně.

V srpnu proto BMW nahlásil policii jako ztracené či ukradené a zdálo se, že tento zvláštní příběh končí.

Jenže na sklonku roku si náhodou srážníci všimli opuštěného BMW a zjistili, že jde právě o zmíněný pohřešovaný vůz. Stál na tom samém parkovišti, kde jej řidič v červnu nechal.

Ani to ale ještě není konec. Protože BMW stálo v placené garáži, muže, který ho tam nechal, čeká také úhrada parkovného. Za zhruba šest měsíců parkování. Jistě nepůjde o malou částku, britská média ji odhadují na nějakých 5 tisíc liber, což je v přepočtu asi 158 tisíc korun.