Společnost Norwegian Cruise Line, která je špičkou v nabídce zaoceánských výletních plaveb, na střeše korábu jménem Norwegian Joy (Norská radost) postavila dvoupatrovou motokárovou trať.

V rámci komfortu všech výletníků na palubě jsou k jízdě používány elektrické motokáry, přičemž na okruhu se dohromady může prohánět až deset závodníků.

Neoficiální ilustrace konceptu Škoda Vision E s karoserií pick-up.
Škoda Vision E jako pick-up asi nemá na výrobu šanci. Jak by se vám líbila?

Kolik jízda na unikátní trati stojí, to společnost nezmiňuje. Pokud si ovšem zakoupíte lístek pro plavbu ve vyšší třídě, dostanete pár bezplatných jízd jako součást služeb k ubytování a cestě.

A jakmile vás závodění přestane bavit, můžete si naproti skočit do oficiální prodejny Scuderia Ferrari a nakoupit si suvenýry s logem slavné italské automobilky.

Mezi další atrakce patří i supermoderní závodní simulátor, několikapatrové tobogány nebo laser tag aréna.

Padesát let od otevření a vozy Mercedes-Benz se zde testují pořád stejně tvrdě.
Před 50 lety otevřel Mercedes unikátní testovací dráhu. Auta tam zkouší dodnes

Ceny plaveb společnosti Norwegian Cruise Line na jejích nejnovějších lodích startují na částkách v přepočtu okolo 30 až 50 tisíc korun na osobu. Většinou jde o tří- až sedmidenní pobyty.

Zcela nová výletní loď, která poprvé vypluje zřejmě v červenci, nakonec pojme 3850 pasažérů a je speciálně postavena pro čínský trh a tamní movitou klientelu. Kotvit bude v přístavech města Tchien-ťin a také v Šanghaji.

Zdroj: Youtube