Zatímco Evans byl jako hlavní tvář potvrzen už v červnu, na jména jeho spolupracovníků se stále čeká. Britský Telegraph však tvrdí, že Evanse doplní Chris Harris a Sabine Schmitz, bulvární Sun pak přidává i Davida Coultharda.

Coultharda asi není třeba dlouze představovat, jde o britského závodníka, který je známý zejména díky úspěšné kariéře ve Formuli 1.

Bývalý pilot formule 1 David Coulthard.

Zbylá dvě jména možná pro širokou veřejnost už tak povědomá nebudou, pro automobilové nadšence jsou však jistou nadějí, že by se Top Gear i bez trojice oblíbených moderátorů mohl stát zajímavým pořadem.

Chris Harris je totiž britský motoristický novinář, který se proslavil zejména vlastními videy na serveru YouTube. Jeho kanál nazvaný Chris Harris on Cars od založení v říjnu 2014 nasbíral už přes 23 milionů zhlédnutí.

Chris Harris.

Harris se však věnuje i psaní o autech, loni na sebe upozornil například článkem s titulkem "Lamborghini jsou perfektní auta pro lidi, kteří neumí řídit". Kvůli němu se údajně dostal na "černou listinu" automobilky Lamborghini, která si od té doby nepřála, aby Harris její vozy testoval.

Sabine Schmitz je německá profesionální závodnice, instruktorka a řidička takzvaného Ring Taxi, v němž vozí zájemce po legendárním okruhu Nürburgring, na němž je jako doma. I proto se jí přezdívá "královna Nürburgringu".

Sabine Schmitz.

Pokud je vám její obličej povědomý, nemusíte z toho být překvapeni. Schmitz se totiž už v Top Gearu několikrát ukázala, například když se s Clarksonem vsadila, že objede Severní smyčku ve Fordu Transit za méně než deset minut.

Zdroj: Youtube

Pokud se tyto informace potvrdí, bude nový Top Gear tvořit opravdu zajímavý tým schopných lidí. Přesto to bude mít těžké. Nezahálí totiž ani Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May, kteří společně s Andy Wilmanem, výkonným producentem "jejich" Top Gearu, pracují na vlastním pořadu s obrovským rozpočtem pro streamingovou službu Amazon Prime.

První sezona by se měla začít vysílat na podzim příštího roku.