VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Elektrické grily jsou inspirativní. Ulehčí práci při grilování i zahradní párty

Léto je v plném poudu a slovo grilování a zahrada je skloňováno snad ve všech pádech. Chvíle strávené ve společnosti, a přitom venku na čerstvém vzduchu, jsou jako stvořené pro předvedení nejrůznějších kulinářských kouzel. Podpořit nás mohou praktičtí pomocníci od různých značek, třeba značky Concept.

13.8.2012
SDÍLEJ:

K létu neodmyslitelně patří grilování. Pokud jste spíše lenoši, doporučujeme lektrické grily.Foto: Concept

„Na letošní letní sezónu jsme pro naše zákazníky připravili celou řadu novinek. Patří mezi ně hned tři nové elektrické grily, které tuto bohulibou letní činnost jistě zpříjemní. Grilování a zahradní večírky mám moc rád a většinou se při nich aktivně chopím kuchařského náčiní. Z vlastní zkušenosti tedy vím, co znamená mít vedle sebe praktického pomocníka, se kterým se dá připravit téměř cokoli. Grilovaná zelenina a ovoce má totiž u hostů skoro stejný ohlas jako klasické steaky," řekl Jindřich Valenta, majitel značky Concept, která vyrábí české elektrospotřebiče.

Spirálové a deskové elektrické grily

Produktová řada značky Concept se rozrostla o spirálové a deskové elektrické grily. Všechny mají nepřilnavý povrch a splňují zásady zdravého grilování. Deskové modely jsou ideální na přípravu steaků, ryb, ale i bramboráků a lívanců. Spirálové grily se zase výborně hodí k přípravě ražniči, křidélek a všech potravin, které „potřebují prostor". Jejich součástí je navíc nádobka na vodu, do které odkapává přebytečný tuk, a nedochází tak k jeho přepalování.

Novinkou jsou grily přenosné

Největším zástupcem nových spirálových elektrických grilů Concept je kompaktní zahradní gril. Má kvalitní nepřilnavý povrch a lze ho využít k celoročnímu grilování na zahradě, terase nebo balkoně. Je lehký, snadno rozložitelný a bez problémů ho vezmete s sebou i na chatu nebo na dovolenou. Kromě masa, ražniči, ryb, zeleniny a ovoce se na něm hravě dají připravit i bramborové placky nebo topinky. Otočný termostat umožňuje regulovat teplotu tak, aby co nejlépe vyhovovala připravované potravině. Díky pochromovanému roštu se gril velmi snadno čistí.  Novinkou v řadě menších elektrických grilů  jsou pak i dva přenosné grily, oba jsou lehké, snadno se čistí a díky nastavitelnému termostatu lze ideálně regulovat jejich teplotu. Spirálový gril má velký rošt pro přípravu několika pokrmů najednou, deskový typ lze díky desce s nepřilnavým povrchem využít i k přípravě lívanců, bramboráků nebo volských ok. I tito dva nováčci umožňují zdravé grilování bez tuku.

(zdroj: Tristar promotion)

Autor: Redakce

13.8.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

eet
6

EET: obchodníci s obuví mají strach ze sankcí a kontrol

Výhled na České středohoří. Vzadu Milešovka
0 14

Obludné plány na zastavění vrcholu Milešovky šly k ledu

Co je nepřijatelné? Večerní emaily nebo zdrobněliny v doméně

Lidé často v elektronické komunikaci podceňují pravidla slušného chování. Ať se jedná o emaily, esemesky nebo internetové diskuse. Jak na úřední mail?

Lidl dramaticky zvyšuje nástupní mzdu a srovnává platy v regionech

Praha - Diskontní řetězec Lidl zvýší od 1. března nástupní mzdu zaměstnanců v obchodech o 25 procent, ta tak dosáhne 23 333 korun při čtyřicetihodinovém úvazku. Průměrná mzda prodavačů a pokladních bude při stejném úvazku 24 897 Kč.

AUTOMIX.CZ

PŘEHLEDNĚ: Proč se škodovky jmenují, jak se jmenují?

Od konce 80. let česká automobilka Škoda svoje modely označuje výhradně slovními názvy. Na začátku této éry byl samozřejmě Favorit.

DOTYK.CZ

Příjmy začínajících vědců jsou pod hranicí chudoby

V České republice je přibližně 25 tisíc doktorandů. Mnozí na začátku studia pomýšlí na vědeckou dráhu. Ve vědě je přitom čím dál víc důležitá mezinárodní spolupráce. Podle slov předsedkyně České asociace doktorandek a doktorandů Kateřiny Cidlinské však českým studentům současný systém nedovoluje být na této mezinárodní úrovni zcela konkurenceschopní.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies