Deník
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Česko vítá jaro

Jaro na talíři.

Soutěž Jaro na talíři už má vítěze

V prvním kole soutěže bylo vybráno 14 finallistů, kteří pak v kuchyňském studiu MIELE v Praze vařili své recepty. Odborný dohled nad přípravou pokrmů. prováděl vybraný šéfkuchař…

VELIKONOCE NA STARÉM MĚSTĚ

Velikonoce se blíží! A s nimi velikonoční trhy v centru města

Praha – Jarní atmosféru chtějí navodit organizátoři tradičních velikonočních trhů, které v sobotu začínají na Staroměstském a Václavském náměstí. Letošní trhy doprovodí hudební…

Svěží vánek z Provence se jmenuje COMPAGNIE DE PROVENCE

Svěží vánek z Provence se jmenuje COMPAGNIE DE PROVENCE

KOMERČNÍ SDĚLENÍ - Slyšeli jste již někdy o mýdle na ruce či do sprchy? Bezesporu ano, ale co o mýdle na ovoce a zeleninu? I takové ale existuje. Napomáhá odstraňovat nečistoty a…

Ilustrační foto

Nový záměr. VeganFest tentokrát políčí na všežravce

Brno – Druhý ročník Brněnského VeganFestu startuje v pátek. Na rozdíl od loňska se zaměří i na lidi, kteří maso, vejce ani mléčné výrobky z jídelníčku zatím nevyškrtli.

Loňská vítězka Zuzana Kučerová (vlevo) vyhrála se svým nadívaným králíkem vybavení kuchyně za 50 tisíc korun.

Hledáme nejlepší čtenářský recept

Hrajte s námi ve velké soutěži Deníku Jaro na talíři. Šanci vyhrát má každý, kdo ví, jak připravit originální jarní pokrm.

2 3 4 5 6 7

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení