VYBERTE SI REGION
Česko vítá jaro

Jarní salát

Recept nám poslala Eva Clarová z Tábora.

28.2.2013
SDÍLEJ:

Jaro na talíři.Foto: Deník

Ingredience:
Hlávka salátu (iceberger, endivie apod.)
Troška soli
Troška pepře
Středně velká červená cibule
2-3 vejce
Kelímek jogurtu nebo zakysané smetany

Salát dobře opereme a necháme odkapat, roztrháme na drobnější kousky, cibuli na drobno rozkrájíme, zrovna tak natvrdo uvařená vejce, přidáme jogurt (smetanu), dle chuti osolíme, opepříme a důkladně, nejlépe pomocí dvou dřevěných lžic, promísíme a podáváme s chlebem – je to dobrá a lehká večeře .

Autor: Vanda Topinková

28.2.2013 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

ČSSD chce zásadní reformu daní směrem k progresi, řekl Sobotka

Praha - Aktuální nastavení českého daňového systému vyhovuje velkým a bohatým, cílem ČSSD nejsou kosmetické úpravy daní, ale zásadní reforma směrem k progresi. Novinářům to po dnešním jednání širšího vedení sociální demokracie řekl předseda ČSSD a premiér Bohuslav Sobotka. Konkrétní parametry reformy chce sociální demokracie představit na jaře příštího roku.

Jídlo zdražuje. Kvůli EET to není, tvrdí Babiš

Praha – Doby, kdy se ceny skoro nehýbaly a inflace byla téměř na nule, minuly. Drahota roste a nová data Českého statistického úřadu to potvrzují. V listopadu byla inflace meziročně vyšší o 1,5 procenta, v říjnu to bylo meziročně „jen" 0,8 procenta.

Jan Železný: Chlapi se poperou, ale druhý den spolu trénují

Praha /ROZHOVOR/- Jaký je rozdíl mezi oštěpaři a oštěpařkami? Česká legenda Jan Železný (50) trénuje čtyři ambiciózní reprezentanty: Chlapi se poperou, ale druhý den spolu trénují.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2016, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies