VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse: Odbornice: Červené maso je důležitou součástí výživy

Odbornice: Červené maso je důležitou součástí výživy

Červené maso je podle nutriční terapeutky Kateřiny Šimkové důležitou součástí výživy a do zdravého jídelníčku patří. V Česku sní podle statistiků každý v průměru 50 kilogramů červeného masa ročně, nejvíc muži od 18 do 59 let. Světová zdravotnická organizace doporučila jíst červené maso jen dvakrát týdně, poukazuje na zdravotní rizika nadměrné konzumace. Červené maso řadí do skupiny tzv. lehčích rakovinotvorných lá­tek.


Diskutovat mohou pouze přihlášení uživatelé

Přihlásit se

DISKUSE OBSAHUJE 1 PŘÍSPĚVKŮ

Má to jeden háčekk !
antihavel antihavel (19100) 20.1.2016 reagovat
Jelikož se dnes chová 1/10skotu, proti stavům před " sametem ", je toto maso tak drahé, že si ho mnoho lidí nedovolí z finančních důvodů kupovat.
Ověřeno
Příspěvek jsme ověřili a neporušuje naše Podmínky používání.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies