Titulní roli ztvárnil Sagvan Tofi. Na jevišti mu sekundovali například Ivana Jirešová, Jaroslava Obermaierová, Olga Lounová, Aleš Háma, Ruda z Ostravy. Jubilejní reprízu si nenechal ujít ani Václav Neckář, který byl jednotlivými výkony nadšen. „Ten tým je senzační, to se hraje samo," sdělil nám Neckář.

Muzikál Mýdlový princ s písněmi Václava Neckáře, který uvádí Divadlo Broadway, slavnostně oslavil 5. února již 100. vyprodanou reprízu.

V závěru představení pak nakrojil dort a spolu s uměleckým souborem si zazpíval píseň, kterou si publikum vyžádalo. K příležitosti uvádění muzikálu Mýdlový princ bylo vydáno CD s písněmi z muzikálu. V představení zazní písně jako Václavák, Půlnoční, Mýdlový princ, Čaroděj Dobroděj, Kdo vchází do tvých snů, má lásko, Hej, pane zajíci! a mnoho dalších známých populárních songů.

V příběhu ze zapadlého koutu šumavských hvozdů se divákovi nabízí vynikající herecké obsazení a zároveň mimořádné pěvecké a herecké výkony činoherních a muzikálových hvězd. Mýdlový princ je muzikálová komedie se silnými lidskými příběhy. Je to muzikál, který vás překvapí svou pravdivostí stejně jako poznáním, že na jevišti možná i vy zahlédnete kousek sama sebe.

Muzikál Mýdlový princ s písněmi Václava Neckáře, který uvádí Divadlo Broadway, slavnostně oslavil 5. února již 100. vyprodanou reprízu. Pod režijní taktovkou Radka Balaše účinkují v hlavních rolích Martin Dejdar, Sagvan Tofi, Jitka Schneiderová, Tereza Kostková, Aleš Háma, Jaroslava Obermaierová, Vlastimil Zavřel, Ivana Jirešová a další. Do konce divadelní sezóny se bude Mýdlový princ střídat s muzikálem Angelika, jehož slavnostní premiéra se uskuteční 18. února. V průběhu dubna přivítá Mýdlový princ svého již stotisícího návštěvníka. O vstupenky na muzikál je stále obrovský zájem. V prodeji jsou již také vánoční koncerty Václava Neckáře v Divadle Broadway. Na podzim se do repertoáru divadla vrátí v obnovené premiéře muzikál Adéla ještě nevečeřela, který se bude střídat s Angelikou a Mýdlovým princem.