Skříň SPACE TOWER firmy Blum nabízí možnost variabilního pojetí vnitřku a také přístup k uloženým předmětům ze všech stran. Nestane se vám tedy, že byste museli obsah zásuvek přehazovat a vyndavat, abyste se dostali k tomu, co právě potřebujete. Navíc nikde nic nevypadne, zásuvky jsou vysoké a po stranách uzavřené. S přehlednou organizací zásob vám pomůže variabilní vnitřní dělení. Pro bezúchytková čela jsou obzvlášť praktické oba způsoby otvírání od firmy Blum – mechanický i elektrický.

SPACE TOWER jako řešení pro praktickou potravinovou skříň s kováním od firmy Blum je možné realizovat v jakékoli výšce, libovolné šířce i hloubce.

V případě SPACE TOWER můžete využít všechny typy kování ze standardního sortimentu TANDEMBOX, osvědčeného systému výsuvů Blum, nebo LEGRABOX, Box systému s rovnými boky. To zajistí jednotný design ve všech skříňkách v kuchyni, a zároveň také spoustu prostoru pro individuální pojetí a uspořádání. Novinku představuje varianta designu LEGRABOX free se zásuvnými prvky ze skla. Výsledkem je vzdušný, lehký, otevřený vzhled, díky kterému ještě lépe vidíme na uložené předměty. S elektrickou technologií otevírání SERVO-DRIVE se do jednotlivých výsuvů dostanete i s plnýma rukama, stačí do nich pouze zlehka ťuknout. Zásuvky se také lehce zavírají pomocí technologie tlumení BLUMOTION.

Zdroj: Youtube

Říkáte si, že by se vám taková praktická skříňka, do které snadno naskládáte vše potřebné, hodila třeba i v šatně, koupelně, nebo dokonce v dílně? SPACE TOWER vám snadno poskytne obrovský úložný prostor a komfortní přístup, kdekoliv jej potřebujete.