Švýcarský Michel, který vyrábí ventily pro technologii dieselového a benzinového vstřikování, si pronajal více než 5500 metrů čtverečních výrobní plochy. CTP do úpravy prostor investuje 1,8 milionu eur (asi 46 milionů korun). Firma dostala podporu od vládní agentury CzechInvest.

V průmyslové zóně Modřice na Brněnsku spustí do konce roku provoz distributor léčivých přípravků a dalšího zdravotnického sortimentu Alliance Healthcare. Firma počítá s náborem asi 40 nových zaměstnanců a spuštěním provozu do konce roku.

Třetí firmou, která v Brně bude investovat, je nizozemský výrobce specializovaných provozních systémů pro výrobu strojů NTS Group. V CTParku Brno začne působit od ledna 2014. Vytvoří kolem 50 nových pracovních míst.

Developer komerčních nemovitostí CTP, kterého vlastní několik nizozemských podnikatelů, provozuje síť 36 logistických a průmyslových CTParků. Kromě Česka jsou i na Slovensku, v Rumunsku a Polsku. Celkem CTP provozuje 1,9 milionu metrů čtverečních ploch. Mezi další aktivity patří například Spielberk Office Centre s kancelářskými prostorami poblíž středu Brna.