Ten, kdo míří ze Slovinska a Itálie na Istrii přes Koper a hraniční přechod Dragonja, si postojí v koloně okolo hodiny a stejné zdržení je u tohoto přechodu i v opačném směru.

Tento "certifikát" s údajnou sbírkou na hluchoněmé a jinak postižené ukazoval cizinec ve snaze dodat svému podvodu na věrohodnosti.
Jsou tu už léta a stále úspěšní: údajně neslyšící podvodníci

V Chorvatsku jsou kolony už jen před mýtnou branou Záhřeb Lučko se ve směru do Slovinska a ČR. Celý úsek dálnice A1 mezi městy Karlovac a Bosiljevo hlásí silný provoz ve směru na jih. Kolona před tunelem Sveti Rok se ve směru na Split a Makarskou zmenšuje.

Kolony nadále jsou u ostrova Krk a před příjezdem na Makarskou a Bašku Vodu.

Donald Trump
"Je to hanebné," řekl bývalý šéf CIA na adresu jednání Donalda Trumpa

Rakousko

Taurenská dálnice A10 a  Pyhrnská dálnice A9 je již téměř bez kolon. Průjezd Vídní blokuje ve směru do ČR dopravní omezení u Prátrského mostu a zdežení tam je na zhruba 15 minut.

Německo

Kolony jsou na obchvatu (A99) Mnichova ve směru na Itálii a Salzburg a u města Ingolstadt (A9) ve směru na Mnichov. Další kolona stojí na dálnici A8 u města Rosenheim a u jezera Chiemsee ve směru na Salzburg. Kolony řidiče trápí i na dálnici A3 u města Regensburg ve směru na Pasov a rakouský Linz.

Itálie

Kolony zůstávají na Brennerské dálnici A22 u měst Bolzano a Rovento ve směru na Veronu. U Verony ve směru do Rakouska.

Polský prezident Andrzej Duda
Reforma polské justice prošla Senátem, Duda ji nejspíš nezastaví