Donedávna pracoval jako manažer vyhlášené restaurace Sushi Samba. „Klientelu tvořili zejména bankéři nebo burzovní makléři. Často k nám chodili i fotbalisté. Většina z nich jsou normální pohodoví lidé, hodně nepříjemný host byl ale třeba Wojciech Sczesny. Několikrát u nás jedl také Petr Čech," vzpomíná Horáček.

V restauraci se setkal i s dalšími celebritami. „Victoria Beckhamová odmítla jet stejným výtahem jako ostatní hosté. Přicházela zadem a nakonec skoro nic nesnědla. A třeba herec Taylor Lautner známý z filmu Stmívání se u nás opil," poznamenává osmadvacetiletý manažer.

Jeho práce mu přináší různé kontakty. „Třeba když chci zajít na zápas Premier League, neplatím lístky. Jenom zavolám některému z fotbalistů, protože se s mnohými z nich přátelím," usmívá se.

Na pozici se vypracoval, nikdy nestudoval školu nebo kurz se zaměřením na řízení restaurace. „Když nepracuji, navštěvuji konkurenční podniky. Také zúročuji zkušenosti z restaurací, kde jsem pracoval," popisuje Horáček.

Život v Londýně se mu líbí. „Zatím se vrátit neplánuji, protože bych doma nenašel práci odpovídající mým schopnostem. I když musím říct, že v Brně se gastronomie a restaurace dostávají na stále vyšší úroveň. Když přijedu domů, snažím se tady vyzkoušet co nejvíce podniků," hodnotí Horáček.