„Zájem jsme vytušili již během vánočních svátků podle stovek mailových a telefonických dotazů našich klientů, ale pondělní dopoledne na pobočkách předčilo naše očekávání,“ konstatuje mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.

Aby zaměstnanci Tipsportu zvládli nápor sázkařů, otevřela se většina provozoven již v 8 hodin, oproti standardní pondělní otevírací době v 10:30.

Povolení ministerstva financí podmiňuje sázení na internetu předchozí fyzickou registrací na kamenných sběrnách, aby se zamezilo sázení mladistvým do 18 let. Po ověření totožnosti, registraci a složení libovolné finanční částky na účet mohou klienti okamžitě začít sázet na internetu.

„Jen za prvních šest hodin se registrovaly čtyři tisíce sázkařů, takže očekáváme do konce provozní doby poboček přihlášku zhruba šesti tisíc zájemců,“ říká Ježek s tím, že na své herní účty v rámci produktu tipsport.net vloží první den sázkaři zhruba šest milionů korun. „V prvních hodinách si dokonce už jeden člověk nadotoval jednorázově své konto částkou 150 tisíc korun,“ dodává Lubomír Ježek.

Jako jediná sázková kancelář spustil Tipsport současně tzv. LIVE sázky, tedy možnost sázet i v průběhu utkání na různé příležitosti u vybraných sportovních událostí. Večer tak bude možnost na www.tipsport.cz premiérově LIVE sázet na anglický fotbalový FA Cup, konkrétně na zápas Blyth Spartans – Blackburn, který začíná v 21.00 h a vysílá ho živě NOVA Sport.

Další novinkou, kterou Tipsport nabízí, je „SÁZKA 777“, což je typ sázky, kterou si lidé budou moci na internetu sázet bez manipulačního poplatku. „Podmínkou je vsadit si alespoň za 777,– Kč a v kursu minimálně 2:1,“ říká Lubomír Ježek.

Pro hráče registrované na internetu spustila sázková kancelář soutěž Tipsport liga, kde jsou hráči rozdělení do několika soutěží (1. liga, 2. liga, národní liga, krajský přebor, atd., paralela s fotbalovými soutěžemi) a soupeří mezi sebou na základě skutečně podaných sázek přes internet. „Každý měsíc pak proběhne vyhodnocení a vítězové soutěží získávají věcné ceny,“ dodává Ježek.