„Od 7. června nabízíme denní nové přímé spojení z Prahy na pobřeží jižního Chorvatska. Od 7. června nabízíme denně nová přímá denní spojení z Prahy na pobřeží jižního Chorvatska. Čeští zákazníci mohou cestovat přes noc do turistických destinací jako jsou Split, Trogir a Šibenik. Je to jednodušší a pohodlnější alternativa cestování na letní dovolenou do Chorvatska bez nutnosti jet vlastním autem," říká Nina Göbbels, tisková mluvčí společnosti FlixBus. Jízdenky je možné již zakoupit za cenu od 1229 korun prostřednictvím www.FlixBus.cz nebo přes bezplatnou aplikaci FlixBus. Kromě nových linek do pobřežních destinací v jižním Chorvatsku nabízí FlixBus spojení do mnoha dalších letních destinací jako jsou Benátky v Itálii nebo Ostende v Belgii.

25 let firmy Beznoska.
Kladenská firma dodává nástroje do evropských zemí

Nejpopulárnější 3 noční linky z České republiky: Amsterdam, Budapešť a Frankfurt nad Mohanem

Cestování přes noc se stává stále více a více populární mezi českými zákazníky FlixBusu. Zelené linky FlixBusu již spojují přes noc již 100 turistických destinací. „Noční spoje jsou stále více a více oblíbené mezi českými zákazníky. Některé spoje bývají již pravidelně vyprodané. Nejpopulárnějšími třemi nočními destinacemi jsou Amsterdam, Budapešť a Frankfurt nad Mohanem. S rozšířením nabídky nočních spojů jsou evropské destinace spojeny již linkami dvakrát za noc, " říká Nina Göbbels, tisková mluvčí společnosti FlixBus. Jízdenky na noční spoje z České republiky je možné zakoupit prostřednictvím www.FlixBus.cz, přes bezplatnou mobilní aplikaci FlixBus, spolupracující cestovní kanceláře nebo spontánně a přímo na autobusovém nádraží Praha Florenc.

Cestování s FlixBusem přes noc – jednoduše a pohodlněji

Noční autobusy FlixBusu již spojují řadu evropských destinací. S nadcházející letních sezónou rozšiřuje FlixBus svoje noční autobusové linky do více než 400 destinací po celé Evropě. „Naše noční autobusovés pojení mají řadu výhod. Zakazníci se dostanou rychle a snadno do svých oblíbených destinací, mohou strávit celý den ve městě a tím ušetří za ubytování," říká Nina Göbbels, tisková mluvčí společnosti FlixBus. Cestování v noci je velice pohodlné a rychlé, noční spoje mají obvykle méně zastávek než linky přes den. V ceně jízdenky nočních spojů je zahrnuto internetové Wi-Fi připojení, elektrické zásuvky a příjemné sezení na palubě klimatizovaných autobusů. Zde jsou příklady některých možných nočních autobusových linek z České republiky: Praha – Amsterdam, od 979 Kč nebo Praha – Budapešť, od 399 Kč. Další informace o nočních autobusových spojích a službách na palubě naleznete na webové stránce FlixBusu.