"Hledáme zkušené programátory a pracovníky IT, lidi do marketingu i manažery," vyjmenoval Řehůřek pozice, do nichž je předpokladem praxe i kvalifikace. Stejně tak chce zkušené řidiče autobusů, společnost rozjela kampaň lákající slovenské řidiče do Česka. Absolventy či studenty se snaží získat převážně na místa palubního personálu v autobusech a ve vlacích. "Zájem máme i o prodejce zájezdů. Většina míst je na hlavní pracovní poměr, hledáme však i brigádníky a nabízíme také zkrácené pracovní úvazky," poznamenala personální ředitelka Renata Sklenářová.

Zhruba 100 lidí by mělo najít uplatnění v Brně, 70 na Slovensku a další lidé v Praze a dalších českých a moravských regionech. Na Slovensku půjde především o rozšiřování vlakového personálu včetně tradičních železničářských a provozních profesí. "Máme zažádáno o kapacitu na příští rok, chceme místo tří párů vlaků mezi Bratislavou a Košicemi jezdit dvakrát častěji," řekl Řehůřek.

Společnost podle něj vedle platu, který by měl být konkurenceschopný na trhu v daném odvětví, láká především na značku firmy. "Ve všem, co děláme, chceme být na trhu nejlepší a chceme udávat trend a nastavovat standardy. Navíc si myslíme, že u nás má zaměstnanec na rozdíl od velkých koncernových zaměstnavatelů mnohem blíž k zákazníkovi a má od něj rychlou zpětnou vazbu," řekl Řehůřek.

V současnosti skupina Student Agency zaměstnává 2300 lidí a zabývá se železniční a autobusovou dopravou, prodejem letenek a zájezdů, také prodejem jazykových a pracovních stáží v zahraničí, v Praze provozuje taxislužbu.