Pro děti byly přichystány atrakce v podobě kolotočů, skákacích hradů a podobně, pobavili je také klauni. Dospělí se zase nechali strhnout programem, ve kterém byly lákadlem nejen tance, hudba, ale také imitátor Petr Jablonský či skupina Buty. Z Kozlovic dorazil do Nošovic Martin Chýlek, který ve zdejší automobilce zároveň pracuje. „Přišel jsem zde hlavně kvůli dětem, kterým jsem slíbil, že půjdou na kolotoče,“ řekl Deníku Chýlek a dodal: „Také jsem rád, že tady potkám mimo zaměstnání mnoho svých kolegů, se kterými v automobilce pracuji.“ Ten zároveň prozradil, že jeho dětem se nejvíce líbilo na skákacích hradech a kolotočích. „Ale pobavili i klauni a maškary. Co se mě týče, tak mně je to celkem jedno, jsem zde hlavně kvůli dětem, ať mají radost,“ doplnil Chýlek.

Přítomní si také pochvalovali, že na atrakce byl vstup zdarma. „Když si to vezmete, kolik peněz utratíte za dvě děti na nějakých poutích, tak tady to je paráda. Děti se vydovádějí a peněz to moc nestojí,“ řekla Marcela Jonášová z Frýdku-Místku. „Já se chci zajít podívat i do automobilky. Přece jenom je Hyundai v okolí největší firmou a člověk by měl vědět, jak to zde chodí,“ doplnil její manžel Radovan.

Z Nového Jičína dorazil třicetiletý Aleš. „V automobilce pracuji, tak jsem zde přijel, aniž bych musel do montérek. Vzal jsem sebou i kamarády, půjdeme se podívat do automobilky a pak se těšíme na koncert skupiny Buty,“ řekl Aleš. Areál u nošovické automobilky byl plný od samého poledne, s postupem času lidí stále přibývalo a parkoviště bylo zcela zaplněno nejen lávkami pro posezení, ale i množstvím aut, ve kterých přítomní dorazili.