Fotbaloví fanoušci netrpělivě odpočítávají poslední hodiny do páteční bitvy s Chorvatskem, ve kterém Češi mohou slavit vysněný postup.  

Tomáš Souček září ve West Hamu.
Skromná hvězda Souček: Jedeme Euro vyhrát. Prozradil, koho tlačí do West Hamu

Napětí vstoupá. Vždyť osmifinále mistrovství Evropy se zdá být po výhře nad Skoty reálné. V českém týmu však panuje pohodička. To dokazují i záběry ze základny na Strahově. Ještě před čtvrtečním odletem do Glasgow si fotbalisté střihli teqball. A jak je vidět, dobře se u toho bavili.

Zdroj: Youtube

Reprezentanti si střihli klasickou obíhačku a pak i čtyřhru. V hlavní roli byli dva sehraní showmani z West Hamu Tomáš Souček a Vladimír Coufal. Do čtyřhry se zapojil i Tomáš Král nebo třeba vedoucí národního týmu Tomáš Pešír.

Míčovou hrou, která kombinuje prvky fotbalu a stolního tenisu, si hráči krátí dlouhé chvíle na tréninkovém hřišti i na hotelu. Už před zápasem se Skotskem zveřejnil Tomáš Souček záběry z mobilu, jak oslavuje výhru v teqballu, zatímco se poražené trio Vladimír Coufal, Lukáš Masopust a kapitán Vladimír Darida snaží podlézt prohnutý hrací stůl. Jenže kvůli nízkým podpěrám jim to nejde.