Festivalový deník čtenáři naleznou ve vybraných restauracích a barech v Karlových Varech a k mání bude i na dalších místech v centru města. V případě, že se čtenáři vyfotí s letuškou Deníku, která jej bude rozdávat, mohou se zapojit do soutěže.

Uma Thurman
Kill Vary? Na festival přijede Uma Thurman

„Speciální vydání Karlovarského deníku vzniklo s cílem posloužit návštěvníkům karlovarského festivalu jako užitečný průvodce městem a zdroj informací, které při návštěvě Karlových Varů města ocení. Deník je doma i v Karlových Varech, a proto naši místní redaktoři mohou nabídnout zasvěcené tipy, kde se dobře najíst a napít, kde posedět s přáteli, nebo kde si protáhnout tělo. Čtenáři se také dozvědí, jaká jsou oblíbená místa Marka Ebena, jaké známé osobnosti z Karlových Varů pochází či jaké české či světové filmy se ve Varech točily," uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Každý den (30. 6. – 7. 7.) od 16 do 18 hodin si chyť ve Varech letušku Deníku, získej festivalový Deník zdarma, vyfoť se s naší letuškou a postni selfie na Facebook Deníku týž den do 20:00 hod.! Zasoutěž si o hlavní cenu - luxusní wellness pobyt pro 2 osoby v hotelu Savoy v Karlových Varech, vyhrává fotografie s nejvíce liky za celé období! Kromě toho každý den oceníme fotku dne s nejvíce liky, získat můžeš – vstupenky na koncert Robbieho Williamse, do pražských divadel na představení dle výběru nebo na letní fesťák!

Součástí Deníku je i soutěž o luxusní víkendový pobyt v hotelu Savoy v Karlových Varech a další hodnotné ceny, jako vstupenky na koncert Robbieho Williamse, do pražských divadel nebo na letní festivaly.

„Chceme čtenářům a návštěvníkům festivalu ukázat, že 'My jsme tu doma' a tudíž dokážeme poskytnout potřebný informační servis, navíc díky našim tipům a soutěži můžeme učinit jejich pobyt v Karlových Varech příjemnější," doplnila Jana Švecová, ředitelka eventového oddělení.

Koncept Festivalového deníku s podtitulem „My jsme tu doma" bude využit i pro festival Rock for people.

Chyť si letušku Deníku!Zdroj: DENÍK

z filmu Jana Svěráka Po strništi bos
Po strništi bos. Nová pravda o jedné rodině