Turan momentálně nastupuje za Basaksehir, kde je na hostování ze španělské Barcelony. Šéfové ani jednoho ze zmíněných klubů nicméně ze svého „dárečku“ radost nemají, není to totiž poprvé, co jsou s bývalým tureckým reprezentantem problémy.

Filip Novák
Filip Novák: Sebevědomí je větší. V Charkově nám ale nesmí svazovat nohy

„Mám plnou důvěru ve spravedlnost. Arda Turan bude potrestán,“ prohlásil rozhodně obhájce napadeného zpěváka. Obvinění bylo vzneseno v pondělí odpoledne.

Sahin pro místní noviny potvrdil, že incident odstartoval ve chvíli, kdy Turan začal v nočním klubu dělat nevhodné návrhy jeho manželce Özlem Ada Sahinové. Poté, co jej muzikant upozornil, aby se podobných výjevů zdržel, na něj turecký záložník zaútočil.

Na operaci zlomeného nosu

Šestatřicetiletý rodák z Ankary, jenž vydal první album na hudební scéně v roce 2010, nakonec následkem napadení musel odcestovat do nemocnice a podrobit se operaci zlomeného nosu. To ale nebylo vše.

Krzysztof Piatek slaví trefu do sítě Portugalska.
Lewandowskiho věrný Piatek? Po polském superstřelci touží v Bayernu i v Chelsea

Turan si svou chybu uvědomil, a tak způsobem sobě vlastním požádal Sahina o odpuštění. U jeho lůžka se zjevil se zbraní, přičemž žádal, aby po něm napadený na oplátku vystřelil. Jak se později ukázalo, Turan na držení zbraně, z níž mimochodem jednou omylem vypálil, neměl právo.

Bývalý hráč Galatasaraye, Manisasporu či Atlética Madrid se bude zodpovídat z napadení a způsobení bolestivého zranění, nelegálního držení zbraně, urážek a sexuální obtěžování a ohrožení obecné bezpečnosti. Lehká situace jej nečeká i proto, že jeho vlastní žena je nyní v devátém měsíci těhotenství.

Datum soudu dosud nebylo stanoveno.

Nenapravitelný hříšníkJedná se už o třetí Turanův prohřešek během posledních dvou let – a prozatím nejvážnějšího rázu. Letos už dříve obdržel rekordní šestnáctizápasovou stopku za hrubost, když strčil do rozhodčího. Mimo distanc musel rovněž zaplatit pokutu 39 tisíc lir (zhruba 146,5 tisíc korun).

Vloni zase během letu napadl novináře, kterého dokonce ve vzteku chytil pod krkem. V roce 2015 se virálně „proslavil“ tím, že během štace v Madridu hodil po rozhodčím kopačkou.

Martin Graiciar
Vaří, pere, uklízí. Mladík se vydal na štaci do italské Fiorentiny bez mámy