VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Brno a pohár? Další nezdar. Neměli jsme žádnou pořádnou šanci, uznal Hyčka

Brno /ROZHOVOR/ - Třetí porážku brněnské Zbrojovky v řadě hodnotil Alois Hyčka se zklamaným výrazem ve tváři. Hbitý záložník odehrál celé pohárové utkání se Znojmem na pravém kraji středové řady. 

9.10.2014
SDÍLEJ:

Alois Hyčka z Brna (v červeném).Foto: ČTK/Václav Šálek

Bylo poznat, že ve vyhroceném zápase odevzdal všechno, a přesto nešel do kabiny se spokojeným pocitem. „Prospali jsme začátek, dostali jsme laciný gól a nedařilo se nám dostat přes jejich obrany. Snažili se, makali a vyhráli," shrnul stručně Hyčka a po středeční porážce 0:1 nehledal alibi.

Čím to, že jste nevyužili převahu z druhé půle?
Znojmo chtělo od začátku hrát zezadu a na rychlé brejky. Nám se hrálo špatně do plných, neměli jsme nakopávané balony, po zemi to taky nešlo.

Co byla příčina třetí porážky v řadě?
Prospali jsme začátek prvního poločasu a dostali laciný gól. Přišlo mi, že Tomáš Okleštěk vystřelil na náhodu, ale trefil to výborně. Ve druhé půli se domácí zatáhli a my jsme neměli skoro žádnou pořádnou šanci. Nedařilo se nám dostat přes jejich obranu.

Trenér Kotal na vás volal ze střídačky, že jste měli centrovat spíše ze strany než z půlky.
Když byl Šumby (Šimon Šumbera pozn. red.) nalevo volný, tak jsme centrovali ze strany. Bylo těžké se prosadit, Znojmo tam má vysoké hráče a u nás na centry nikdo nebyl.

Očekávali jste tak vyhrocené utkání?
Určitě. Bylo to derby a soupeř chtěl ukázat, že si nezasloužil spadnout do druhé ligy. Jejich hráči se snažili, makali a vyhráli.

Smazal se agresivitou rozdíl mezi první a druhou ligou?
Oni si to chtěli dokázat. Každý tým z druhé ligy se chce vytáhnout na prvoligový. Dali do toho všechno stejně jako my, ale nám to nestačilo.

Cítili jste se už ke konci utkání v křeči?
Nesmíte se nikdy vzdát, jak se vzdáte, tak už je to v pytli. Pořád jsem doufal, že nám tam něco spadne, ale bohužel…

Chtěli jste napravit porážku 1:5 z Mladé Boleslavi, místo toho máte další nezdar. Co před sobotou zlepšit?
Že se prohraje, to se stane. My teď musíme zvednout hlavy a se Spartou zkusit něco urvat. Když si z Mladé Boleslavi odvezete bůra, tak to není pro nikoho příjemné. Musíme se do soboty dát dohromady.

PETR MUSIL

Autor: Redakce

9.10.2014 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ladislav Okleštěk
33

Hejtmanem olomouckého kraje je Okleštěk. Sesazený Košta asi ANO opustí

Ilustrační foto.

Cukrárna Šárka v Michálkovicích končí, hlavním důvodem je EET

DOTYK.CZ

Jako po válce. Podívejte se na kdysi výstavní čtvrť v Ostravě

Třeba to opravit a ne opustit! Těžko říci, zda sprejeři říkající si Deroj a Breck mysleli tyto slova vážně či ironicky. Nastříkali je každopádně mezi ruiny, které kdysi bývaly výstavními činžáky pro železničáře.

Le Penové opět hrozí ztráta imunity

Právní výbor Evropského parlamentu v úterý rozhodne, zda bude Le Penová zbavena imunity europoslance. Je podezřelá z toho, že fiktivně zaměstnávala své asistenty v Evropském parlamentu (EP). Před prezidentskými volbami tak čelí dalšímu skandálu.

Optimistické zprávy? Většina obchodníků je prý na EET připravena

Jak jsou na tom podnikatelé před druhou vlnou elektronické evidence tržeb? Podle Finanční správy většina připravena je. Autentizační údaje si dosud vyzvedlo 110.000 podnikatelů z odhadovaných 250.000, ne všichni z maloobchodu a velkoobchodu ale evidenci budou muset podléhat či ji od 1. března vykazovat, sdělila.

Student z Brna vymyslel jedinečný výpočet. Dostal cenu Wernera von Siemense

Už jako středoškolák chodil občas o prázdninách vypomáhat do Ústavu přístrojové techniky Akademie věd. „Hrozně mě to bavilo. Tak jsem u toho pak už zůstal," vzpomíná pětadvacetiletý Tomáš Pikálek. Jeho diplomové práci letos v únoru udělila porota prestižní cenu Wernera von Siemense pro mladé talentované vědce.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies