"Vybrali jsme si zřejmě štěstí v předchozích zápasech, tentokrát se na nás neusmálo," posteskl si po utkání Kopečný. Zlín se v prvním poločase trápil, nedokázal si poradit s chytrou taktikou soupeře a jeho agresivitou.

"Nemyslím si, že by na nás prohra v Teplicích zanechala stopy. Soupeř hrál dobře ve středu pole," uvedl dvaadvacetiletý Kopečný, který před začátkem sezony příliš nevěřil, že se dostane do ligového kádru a v létě chtěl prodloužit svoje hostování v druholigovém Baníku Sokolov.

Vybojoval si ale místo v základní sestavě. Nejdříve zaskakoval na místě obránce a nyní se posunul do středové řady. V posledních devíti kolech na hřišti nechyběl ani minutu. Teď se poprvé zapsal i do střelecké listiny.

Nejpovedenější gól v kariéře

"Byl to asi krásný gól. Nepamatuji si, zda jsem dal někdy lepší. Ale chtěl jsem hlavně jen trefit branku. A naštěstí to tam zapadlo," usmál se Kopečný, kterému k plné spokojenosti chyběl tříbodový zisk.

I když hra Zlína nebyla v prvním poločase pohledná, žádná bouřka v kabině o přestávce nebyla. Možná situaci zachránil svou brankou právě Kopečný. "Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme hrát dobře zezadu a budeme spoléhat na brejky. Tato taktika nám vycházela. Dostali jsme se do hry, měli i šance, trefili břevno. Remíza nás mrzí, měli jsme vyhrát," posteskl si Kopečný.

ČTĚTE TAKÉ: Čekání Jihlavy na výhru pokračuje, Klokani obrali o body Zlín