Dočkal o jednu gólovou přihrávku předčil slavného kapitána AS Řím Francesca Tottiho a výrazně se tak podepsal pod postup Sparty ze skupiny, ve které letenský celek narazil mimo jiné na Southampton a Inter Milán. Do vyřazovací části se Pražané dostali navíc s nadmíru produktivním útokem, protože na osm branek jim stačilo 18 střel.

Víc nedovolených zákroků než Plzeň nasbíral pouze Curych

Švýcarskému týmu bylo odpískáno celkem 129 faulů.

Český šampion také skončil na druhém místě v počtu žlutých karet (20). Víckrát byl napomínán jen Panathinaikos (23), který spolu s Interem rovněž ovládl pořadí se třemi vyloučenými hráči.

Nejvíce branek ve skupinách dali šestigóloví Giuliano z Petrohradu a Aritz Aduriz z Bilbaa, nejlepším střelcem českých klubů byl se třemi zásahy Nikolaj Komličenko z Liberce. Mezi kluby měl s 21 góly nejlepší útok Šachtar Doněck. Sparta nastřílela osm a Liberec s Plzní sedm branek.

Nejpevnější obranu mělo s pouhými třemi inkasovanými góly Schalke. Neztratila se ani obrana Sparty, které se šesti obdrženými brankami patří dělené čtvrté místo. Nejprostupnější defenzivu naopak měly Austria Vídeň a Gabala, které shodně dostaly 14 gólů.