První fotbalová liga začíná už příští víkend a kluby tak finišují s přípravami na novou sezonu. Baník oznámil ceny vstupenek na jednotlivé zápasy. Poprvé bude cena jednorázového vstupného rozdělena do dvou kategorií podle atraktivnosti soupeře.

Hráči Sparty.
Letenský orchestr potřebuje úspěch. Titul je povinnost

Do dražší skupiny, kde se základní cena vstupenek bude pohybovat v rozmezí od 250 až 350 korun, zařadil klub tyto rivaly: Spartu, Slavii, Plzeň, Karvinou, Olomouc a Brno.

Ve druhém koši (150 až 250 korun) jsou všechny ostatní ligové týmy i všichni pohároví soupeři v MOL Cupu. Při domácích zápasech Baníku budou moci fanoušci využívat i novou rodinnou tribunu, pro kterou klub vyhradil sektory A8 a A9 na Městském stadionu ve Vítkovicích.

„Děti ve věku od 6 do 12 let zde budou mít vstup pouze za 50 Kč,” oznámil obchodní a marketingový ředitel Baníku Jindřich Středula, který se vyjádřil i k cenám jednorázových vstupenek.

Hráči Slavie. Ilustrační foto.
Potvrzeno. Slavia se ve třetím předkole Ligy mistrů utká s Borisovem

„Už dříve jsme avizovali, že v nové sezoně chceme maximálně zvýhodnit majitele sezonních permanentek. Ti, kteří budou chtít Baník podpořit jen občas, proto zaplatí za zápas více než naši nejvěrnější fanoušci. Myslíme si, že takto to je spravedlivé,” uvedl Středula.

Jednorázové vstupenky na první domácí zápas, který Baník odehraje 6. srpna proti mistrovské Slavii, budou dostupné na konci července.

„Věrným fanouškům chceme před tímto zápasem poskytnout maximální možnou dobu pro výběr celosezónní permanentky na atraktivní místa. Věřím, že první domácí soutěžní utkání vyprodáme. Vstupenky budou vždy k dispozici na internetu a na všech pobočkách prodejní sítě Ticketportal. Soudě z dosavadního vývoje předprodeje permanentek lze očekávat, že naši fanoušci budou vstupenky kupovat především na internetu,” dodal Středula. Více informací o cenách permanentek najdete na klubovém webu Baníku. 

Martin Fenin se připravuje ve Varnsdorfu.
Restart číslo 100? Fenin: Chci dokazovat věci na hřišti, na ostatní nemám sílu