Právě oni také hymnu představí během slavnostního zahájení, které je v Sao Paulu na programu 12. června před zápasem domácí reprezentace s Chorvatskem.

Zatím bylo odtajněno jen několik perliček.

Pittbul (Američan s kubánskými kořeny) je autorem písně. Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (Američanka s portorikánskými kořeny) byla přizvána jako světová celebrita, 33letá Leitteová zase jako domácí hvězda.

"Věřím, že si fanoušci tuto píseň zamilují," nechal se slyšet generální sekretář FIFA Jerome Valcke na tiskové konferenci na stadionu Maracaná.

Mezinárodní fotbalová federace si také pozvala dva ze tří aktérů (přítomni byli Pittbul a Leitteová).

"Jsme tu, abychom dokázali, že hudba a sport jsou jedno a to samé. Nejsou mezi nimi překážky," podotkl Pittbul. "Bude to skvělý gól," přitakala Leitteová.

Společnost Sony zase oznámila, že "We Are One (Ole Ola)" bude součástí alba MS a nyní se natáčí oficiální videoklip. A prozradila, že jednu z dalších písní svěří známému Rickymu Martinovi.

Chtěli byste si už nový song poslechnout? Máte smůlu. Organizátoři jej ještě nepustili do éteru. Pouze vzkázali, že oficiální představení budoucího hitu bude "brzy".

A tak nezbývá než čekat. A zpříjemnit si ho jinými populárními fotbalovými hymnami.

EURO 2012 - OCEANA

Zdroj: Youtube

MS 2010 - SHAKIRA

Zdroj: Youtube

EURO 2008 - SHAGGY

Zdroj: Youtube

MS 2006 - HERBERT GRONEMEYER

Zdroj: Youtube

MS 1998 - DARIO G

Zdroj: Youtube