Tuto nepříznivou bilanci mohou zlomit už dnes, od 18 hodin totiž do vršovické arény přijedou Hanáci ze Sigmy Olomouc. Ti mají na svém bodovém kontě dokonce nulu, takže motivace obou týmů bude dnes veliká!

„Myslím si, že ve dvou předchozích zápasech jsme nepředváděli špatný fotbal, ale samozřejmě fotbal se hraje na góly. Musíme k tomu přidat výhru, která nám bohužel zatím chybí. Jsem přesvědčen o tom, že směr kterým se ubíráme, je správný. Takže nepanikaříme, věříme ve vlastní schopnosti, v naši sílu, věříme tomu, co děláme a co chceme hrát," burcuje slávistický lodivod Michal Petrouš.

Ten na vlastní oči viděl oba zápasy Olomouce v této sezoně a má tedy dostatek poznatků o dnešním soupeři.

„Byl jsem se podívat na obou utkáních, když hrála Olomouc doma s Libercem a potom když hrála na Dukle. Právě v posledním zápase Dukla hodně vysoko napadala a Olomouci to dělalo velké problémy, Dukla byla navíc efektivní, když z presinku dala dva rychlé góly. Olomouc to měla potom těžké, nepodařilo se jí vstřelit kontaktní gól, takže zápas nakonec skončil ještě větším brankovým rozdílem. I to může být jeden z návodů, jak našeho soupeře večer překonat," odkrývá své plány před večerní bitvou.

Na marodce má dva slovenské hráče. Brankáře Kamila Čontofalského a dlouhodobě Martina Dobrotku.

„Kamil nesmí na zraněnou nohu šlapat a do tréninku se zapojí tak za měsíc, Martin by mohl být stoprocentně připravený už za dva týdny," těší Petrouše.

Fanoušci se tak mohou těšit na zajímavý duel. Remíza pro nikoho nic neřeší, oba celky musí hrát na vítězství!