Nedvěd se objevil v nominaci anket u příležitosti dvacátého výročí české nejvyšší soutěže. Jeho jméno figuruje v nominacích jak na Anketu 20 let Gambrinus ligy, tak v 11ctce 20 let Gambrinus ligy. V 11ctce byl čtenáři vybrán mezi nejlepší záložníky.

"Takové ocenění mě moc těší. Vždyť jsem do Itálie odešel v roce 1996. Je moc příjemné, že si na mne fanoušci vzpomněli. Zřejmě jsem nechal v Gambrinus lize nějakou stopu. Znamená to, že se mi asi dařilo a moje hra měla nějaký smysl. Dostat do jedenáctky dvacetiletí, to už opravdu něco znamená, protože v české nejvyšší soutěži působilo hodně kvalitních záložníků," řekl Nedvěd v rozhovoru pro Sport.cz

Společenský večer se ponese v duchu jubilea, při jehož příležitosti se setká mnoho fotbalových ikon a osobností. Dorazit by měli i zahraniční hosté.

Mezi nimi například František Laurinec, bývalý předseda Slovenského futbalového zväzu. Dnes člen výkonného výboru UEFA, Michele Centenaro, generální sekretář Evropské klubové asociace (ECA). Emanuel Macedo de Medeiros, výkonný ředitel Evropské asociace profesionálních lig (EPFL) či Jerome Perlemuter, šéf mezinárodních vztahů francouzské profesionální ligy.