"Doufám, že to bude hezké utkání s vítězným koncem pro nás, chceme se rozloučit s rokem vítězstvím a dát tak fanouškům dárek k Vánocům," řekl Hubník na předzápasové tiskové konferenci.

Plzeň přitom už 14 zápasů v řadě čeká na výhru v evropských pohárech, ovšem Hubník věří, že tentokrát se to zlomí. Pomoci by k tomu měla i skutečnost, že Austria se musí kvůli postupu tlačit za vítězstvím, což by mohlo otvírat skulinky v rakouské obraně.

"Zatím jsme si ve skupině moc šancí nevytvářeli, takže jsme nedávali moc gólů. Zítra to ale bude otevřenější, Austria musí vyhrát, to by nám mohlo vyhovovat," míní zkušený stoper.

V obraně asi znovu s Kovaříkem

Ten bude mít vedle sebe na levém beku zřejmě znovu záložníka Jana Kovaříka, jelikož David Limberský je zraněný a Aleš Matějů má trest. "I já měl předtím nějaké potíže, ale dal jsem se dohromady. Věřím, že to zvládneme ve zdraví a nikdo se nezraní. Samozřejmě toho máme po podzimu plné kecky, ale ještě do toho posledního zápasu dáme všechno," slíbil.

Jako problém nevidí skutečnost, že Plzeň neodehrála sobotní zápas na hřišti Bohemians Praha 1905 vinou zmrzlého povrchu. "Je správné, že se nehrálo, protože riziko zranění bylo velké. Problém to ale není. Místo toho jsme dobře potrénovali a jsme nachystáni," dodal.