Galerie: Pivo je živý organismus

"Za kvalitu piva ručí sládek paní Dagmar Vlková", najdete na nových etiketách pivních lahví z Měšťanského pivovaru ve Strakonicích, který od července definitivně změnil název na Dudák. Polotmavý ležák Klostermann (na snímku), který minulý týden obhájil prvenství na odborné degustaci na Žateckých slavnostech chmele.  Na snímku ředitel pivovaru Jaroslav Tůma s obhájcem vítězného titulu Klostermannem  Na snímku ředitel pivovaru Jaroslav Tůma s obhájcem vítězného titulu Klostermannem  Pivovar v současné době vaří 9 druhů nepasterovaných piv a v loňském roce dosáhl výstavu přes 66 tisíc hektolitrů. Na snímku ředitel pivovaru Jaroslav Tůma "Za kvalitu piva ručí sládek paní Dagmar Vlková", najdete na nových etiketách pivních lahví z Měšťanského pivovaru ve Strakonicích, který od července definitivně změnil název na Dudák  Na snímku je stáčení piva Skklepák, které se stalo hitem sezóny v pivovaru. Jedná se o velmi živé nefiltrované pivo určené k rychlé konzumaci a je ideální zejména pro vodáky už proto, že stáčeno do plastových lahví  Na snímku pohled do sklepa s ležáckými tanky, každý o objemu 17.000 litů piva. "Za kvalitu piva ručí sládek paní Dagmar Vlková", najdete na nových etiketách pivních lahví z Měšťanského pivovaru ve Strakonicích, který od července definitivně změnil název na Dudák.  Na snímku pěna při kvašení v otevřené kamenné spilce  Dagmar Vlková na snímku v jedinečné otevřené kamenné spilce kontroluje kvalitu mladiny  Dagmar Vlková na snímku v jedinečné otevřené kamenné spilce kontroluje kvalitu mladiny