Jsou tu i další náznaky. Jindy za všech okolností vstřícný a směrem k médiím profesionálně vystupující slovenský trenér nechtěl komentovat stav týmu pro středeční předehrávku 50. kola s Třincem. "Nezlobte se, dnes je to z mé strany bez pozvánky, zítra se dozvíte více," řekl třiapadesátiletý Gregor.

Slavii převzal v prosinci po dočasně zaskakujícím Petru Novákovi, který na dvě utkání nahradil odvolaného Ladislava Lubinu. Všem přitom dělal asistenta Josef Beránek mladší. Gregor podle informací webu isport.cz nenašel společnou řeč s nejbližšími spolupracovníky a v poslední době to údajně ani moc neklapalo mezi ním a hráči.

V tabulce suverénně poslední Slavii se dlouhodobě nedaří a kýžené výsledkové zlepšení nepřišlo ani s Gregorem, jenž extraligu dobře zná z předchozího působení v Liberci. V 19 zápasech pod jeho vedením se tým mohl z výhry radovat pouze třikrát a připsal si devět bodů z 57, které byly ve hře.

Vedení klubu nechce napjatou situaci komentovat. "Zatím se k tomu nechci vyjadřovat," vzkázal klubový šéf Vladimír Pitter.