Samozřejmě za předpokladu, že bude pokračovat výluka NHL a hvězdy Rytířů v čele s Jaromírem Jágrem budou v sestavě.

Hrát se bude v úterý 23. října (18.15). Vstupenky se začnou prodávat v síti Sazka Ticket od 15. října.

Předchozí dva duely Rytířů se Slavií a Pardubicemi navštívilo v O2 areně celkem 31 280 diváků a padlo v nich dohromady 14 branek!

Sám majitel Kladna Jágr je rád, že myšlenka zápasů v O2 areně vyšla. „Nevěděli jsme, co od toho čekat. V prvním zápase záleží, jestli se diváci chtějí na hokej podívat, nebo ne. Nevěděli jsme, jak to dopadne. Organizovat takový zápas, když jsme to nikdy nedělali, bylo hrozně složité," řekl Jágr v pořadu České televize Den poté.

Zisk z působení v O2 areně oproti kladenskému osmitisícovému stánku nespecifikoval. „Je obtížné si O2 arenu jen pronajmout, je drahá. Navíc je těžké tam vůbec najít místo," poukázal Jágr na nabitý program v největší hale v tuzemsku, kde se údajně nájem pohybuje okolo 400 tisíc korun na zápas.

„Další věc je, že máme smlouvu s kladenským zimákem. Musíme také dostat do Prahy naše fanoušky, měnit permanentky. Ten zisk není takový, ale už to, že se nám povedlo akci udělat a přišlo dost lidí, je skvělá zpráva," dodal Jágr.

Kladno s útočným triem Jágr, Tomáš Plekanec, Jiří Tlustý i beky Markem Židlickým a Tomášem Kaberlem plní všechny extraligové stadiony. I na domácí zápasy v Kladně se hala plní, ale ještě se ji nepodařilo úplně vyprodat. Ale zcela Jágr a spol. zaplnili stadiony v Chomutově i Českých Budějovicích a téměř i na Spartě, potom vyprodali i halu ve Zlíně.

Dopředu zmizely vstupenky už i na čtvrteční duel Kladna v Plzni nebo s předstihem i na utkání v Liberci.