V hokejové Slavii končí asistent trenéra Jiří Čelanský a útočník Jiří Doležal. Z hostování do Komety Brno se vrátí obránce Juraj Valach a do Liberce útočník Antonín Dušek. Obránce Vladimír Roth zapůjčený Slavií do Liberce i bek Jiří Vašíček do Komety Brno naopak zpět do týmu trenéra a generálního manažera Vladimíra Růžičky nezamíří. Uvedly to oficiální stránky klubu.
    
Slavia se naopak pokouší udržet reprezentačního útočníka Michala Vondrku, ale tuší, že při zájmu klubů ze zahraničí se jí to asi nepodaří. "O Michala máme obrovský zájem. Děláme, co můžeme. Respektuji ovšem to, že když dostane dobrou nabídku zvenku, nejspíš odejde. Nabídce z KHL budeme konkurovat jen stěží. Pokud se ale Michal rozhodne zůstat v Česku, jsme dohodnutí, že bude hrát za nás," řekl Růžička klubovému serveru.
    
Před několika dny už klub prodloužil kontrakty s kapitánem Petrem Kadlecem, dalšími obránci Pavlem Kolaříkem a útočníky Markem Tomicou, Lukášem Krenželokem, Tomášem Mickou, Jakubem Sklenářem, Petrem Jelínkem i synem kouče Vladimírem Růžičkou mladším. O potenciálních posilách se jedná. "Máme něco rozděláno, ale nechci předbíhat, ta jednání jsou na začátku. Nicméně víme, že jestli přijdeme o Michala Vondrku, nějakou náhradu přivést musíme," prohlásil Růžička.
    
Nedohodl se na nové smlouvě s Doležalem, Rothem ani Vašíčkem, kterým kontrakty končí na konci dubna. "Jirka Doležal říkal, že to zkusí někde jinde. U Vládi (Rotha) se situace nezměnila, on i jeho agent má jiné představy než my. Také u Jirky (Vašíčka) se jeho a naše představy trochu rozcházejí, navíc si myslím, že už je domluvený někde jinde," doplnil Růžička.
    
Natrvalo se vrací Růžičkův dlouholetý asistent Ondřej Weissmann, který při působení u juniorského týmu Litvínova vypomáhal Slavii už od ledna. Po třech sezonách naopak opouští lavičku Čelanský. "V příští sezoně povedu mužstvo já, Ondra Weissmann a Pepa Beránek, gólmany budou trénovat Franta Pomahač s Jirkou Hájkem. Jirkovi Čelanskému jsem nabídnul místo u staršího dorostu, ale odmítl," doplnil Růžička, který spolu s Beránkem a Hájkem bude trénovat i juniorský tým Slavie.