Zažil jste v dosavadní kariéře něco podobného? Třeba i v případě soupeřů? Byl to hodně nešťastný moment…
Ne, nikdy jsem nic takového nezažil. Akorát si vzpomínám, je to rok, nebo spíše dva roky zpátky, kdy se nám stalo vlastně něco podobného, ale rozhodčí to nakonec neuznal. Po naší střele se to totiž odrazilo od holeně soupeře. Dneska to bylo bez teče a bohužel to uznali.

Čtěte také: Dvanáct set zápasů? Víc těší vítězství, říká Kadlec. Dosáhne na rekord?

Co jste tam zamýšlel?
Viděl jsem, že jsme dostali výhodu, tak jsem to chtěl uklidnit. Dostali jsme se do pásma, byl jsem na levém kruhu a snažil se to dát dozadu na beka. Bohužel došlo k určitému nedorozumění, zrovna se rozjel před branku a skončilo to v bráně.

Jak moc s vámi ten gól zamával?
Bylo to takové… Nevím… I takové zápasy někdy jsou. Nebylo nám asi přáno. Myslím si, že jsme se rvali až do posledních minut a bohužel to nevyšlo. Musíme to hodit za hlavu a pokračovat ve výkonu, který jsme předváděli od půlky zápasu.

Porážka je pro vás další komplikací v boji o desítku. Zlín je jedenáctý a čtyři kola před koncem základní části na vás ztrácí už jen pět bodů…
Myslím si, že jsme proti Zlínu hráli dobře. Oproti zápasu v Plzni to byl obrat o 180 stupňů. Ale bohužel výsledek je stejný, nemáme ani bod. Musíme se teď připravit na Liberec a bodovat, abychom si už zajistili postup do předkola.

Nepřehlédněte: Brokoví reprezentanti musejí šetřit: místo střelby chodili do bazénu