Nebo kroky některých obchodů, které už The Secret World raději zlevnily, jako třeba Amazon na 37 dolarů (z doporučované maloobchodní ceny 50 dolarů). V České republice je v prodeji od začátku tohoto týdne za cenu okolo tisícovky.

Přestože je hra samotná kvalitní, hezká i originální, jak se psalo v naší recenzi nebo jak EA aktuálně shrnuli na homepage (většinou 8/10, byť přední média zatím číselné hodnocení raději neudělila), ubližuje ji existence měsíčních poplatků (15 eur měsíčně po úvodních 30 dnech zdarma). Ty nejsou v souladu s módními trendy Free-2-Play a mikrotransakcemi, ale Funcom je zatím nedokázal pořádně obhájit.

The Secret World je netradiční už jen zasazením do aktuální dnešní doby. V Tajném světě vstoupíte do tajných společností jménem Ilumináti, Draci a Templáři - ti všichni stojí sjednoceni ve válce proti rostoucí temnotě, ale zároveň rozděleni vlastními mocenskými ambicemi. Hra originálně nenabízí ani žádné herní třídy, úrovně atd. Hra má naprostou svobodu toho, jakým stylem bude chtít hrát.

Hru můžete zakoupit ZDE.

Herní zpravodajství pro vás připravuje Eurogamer.cz.