Akční hra na hrdiny Fable: Legends se dočkala nejdůležitějšího oznámení, studio se rozhodlo použít populární model „Free-2-Play". Každý si tak bude moci hru stáhnout a hrát, aniž by cokoliv zaplatil. Tvůrci jsou si vědomi, že podobné tituly mohou lehce sklouznout k tomu, že v on-line soubojích vyhraje vždy ten, kdo zaplatil více.

Fable: Legends má stavět na férovém systému, který umožní všechny předměty, které ovlivní hrdinovy schopnosti, získat pouhým hraním. V plánu není také omezení herní doby s následným čekáním. Hra nabídne systém několika hrdinů, jejichž dostupnost se bude každé dva týdny střídat. Vždy tak bude k dispozici na výběr pouze část hrdinů, za které půjde hrát.

Zdroj: Youtube

Pokud si hráči oblíbí nějakého hrdinu a budou za něj chtít hrát neustále, hra nabídne možnost, si ho za poplatek zpřístupnit napořád. Další možností, jak půjde ve hře utratit skutečné peníze, budou kosmetické doplňky pro hrdiny.

Fable: Legends přinese online zábavu pro pět hráčů, kde čtyři dostanou roli odlišných hrdinů a poslední se chopí vlády temných sil. Tento hráč bude celé bojiště sledovat z ptačího pohledu a jeho hlavní zbraní budou všemožné pasti a přivolávání poskoků, kteří za něj budou bojovat.

Hra zatím nemá stanovené datum vydání, chystá ve verze pro počítače se systémem Windows 10 a herní konzoli Xbox One.

Grunex.com