Lego Worlds se do obchodů dostane 24. února a pro počítače a herní konzole Xbox One a PlayStation 4. Hráči se mohou těšit na obří svět známé stavebnice a takřka nekonečné možnosti, co v něm dělat. Hra nabídne rozdílné světy, které navíc půjde upravovat.

Vydavatel dokonce slibuje, že dostupných Lego světů bude celá „galaxie". Při jejich prozkoumávání tak budete často objevovat něco nového. Někde se mohou objevit kovbojové, žirafy, závodní auta či třeba parní lávce.

Lego je především o stavění a to bude platit rovněž pro nové Worlds. Světy půjde bohatě upravovat, či si klidně tvořit vlastní. Hra navíc připraví některé základní stavby, které pak půjde jednoduše využít při vytváření něčeho většího.

Zdroj: Youtube

"Ve hře LEGO Worlds se hráči vydají na vzrušující cestu rozlehlým otevřeným světem stvořeným z Lego kostiček," řekl Jonathan Smith, vedoucí vývoje studia TT Games.

"Díky naprosté svobodě, kterou hra poskytuje, budete moci vytvořit cokoliv, co vás jen napadne - ať už se jedná o úpravu postav, objevování světa v nejrůznějších vozidlech, stavbu budov a jiných struktur," dodal.

Hra více hráčů bude v novince fungovat buď tradičně on-line nebo klidně v režimu rozdělené obrazovky. Do budoucna plánují tvůrci svět hry rozšiřovat o nové možnosti v rámci aktualizací.

Grunex.com