V chystané novince se totiž váš hrdina probouzí po dlouhém kryo-spánku v utopickém městě Eden. Mělo jít o pokrokové město budoucnosti, ale jak tomu tak bývá, něco se velmi nepovedlo. Ve městě na vás kromě nepřátel čeká umělá inteligence Pamela, jež má za úkol nad celým městem dohlížet.

Základní úkol bude celkem přímočarý. Odhalit pravdu za „pádem" města Eden, při pátrání ale budete muset zůstat naživu, což rozhodně nemá být jednoduché. Ve městě narazíte na „Afflicted", což jsou - vlivem biologické epidemie - znepřátelení původní obyvatele, bezpečnostní roboti a „další nebezpečí".

Zdroj: Youtube

Vyplatí se sbírat suroviny. Ve hře jich bude spoustu druhů a poslouží pro propracovaný systém výroby předmětů. Postavit si budete moci rovněž vlastní základnu někde v Eden, abyste měli bezpečné útočiště. Postupně půjde části města opravit, tvůrci třeba mluví o zprovoznění generátorů a tím městského osvětlení.

P.A.M.E.L.A. bude k vyzkoušení už od 9. března, kdy tvůrci skrze platformu Steam vydání „Early Access" verzi. Hry jsou v tomto stádiu ještě poměrně daleko od dokončení, ale ti největší fanoušci si je už mohou vyzkoušet a třeba dát tvůrcům zpětnou vazbu.

Grunex.com