V prvním dílu jste mohli zkusit hned tři herní režimy, ve druhém zůstaly jen dva, ale za to jsou jednotlivé levely mnohem lépe navrženy. Obě dvě hry si můžete zahrát zde. Podaří se vám získat nejlepší ohodnocení ve všech úrovních, které na vás ve hrách čekají?

Nebaví vás akční hry pro kluky? Hledáte spíše hry s panenkami nebo o vaření? Tak tu pro vás máme jeden tip. Spoustu nejnovějších her nejen pro holky, ale i pro děti si můžete zahrát tady. Můžeme vám vřele doporučit jakoukoliv z her se školačkami z Monster High nebo skvělé hry s líčením, česáním, stříháním a nevíme s čím ještě.

A nakonec se velcí i malí mohou podívat na online pohádku, například na Šmouly. Jak se Mrzout učil plavat je rozhodně povedený díl tohoto pohádkového seriálu. Tento a další příběhy s modrými Šmouly najdete zde.

Příště se můžete těšit opět na nejčerstvější novinky mezi online hrami zdarma. Tentokrát jsme se obsahem tipů od naší pravidelné rubriky trochu vzdálili, ale to jen protože se žádná nový herní pecka v posledních dnech neobjevila a my vám chceme servírovat vždy jen to nejlepší.