Hraní v kooperaci s kamarády u her poslední dobou frčí a nově bude tímto režimem disponovat také pokračování série Dragon Age. Studio BioWare se pro obsáhnutí tohoto režimu rozhodlo na základně své hry Mass Effect 3. Zde byl podobný režim také dostupný a hráči si ho prý velmi oblíbili.

V Dragon Age toho on-line režim obsáhne ještě více a hráče postaví do role agentů inkvizice. Až s třemi kamarády se budete moci vydat prozkoumávat odlišný svět, plnit úkoly, sbírat výbavu a především likvidovat spoustu nepřátel. Za speciální herní měnu se pak budou nakupovat vylepšení a výbava. Při vydání má být v tomto režimu na výběr 12 odlišných postav, z nichž každá umí něco trošku jiného.

Zdroj: Youtube

Od hlavní příběhové kampaně je nový režim kompletně oddělený. Výbava či postup se tak nebude přenášet na příběhového hrdinu a naopak. V Mass Effect 3 byly oba režimy provázané, zde se tomu tvůrci chtějí vyhnout.

Dragon Age: Inquisition vjde v České republice 21. listopadu pro počítače a konzole Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com