Herní ředitel vydavatele Bethesda - Todd Howard - vzal novinky o hrách na hrdiny pěkně pohromadě a všechny oznámil skrze jedno video. Hráči Fallout 4 se mohou těšit na další trojici rozšiřujících přídavků, potěší hlavně kreativce.

První se jmenuje Contraptions a vyjde už příští týden. Herní systém stavění rozšíří o nové možnosti, jako jsou výtahy, posuvné pásy a další složitější mechanismy. V červenci přijde balíček Vault-Tec Workshop. Hráči si budou moci postavit rovnou vlastní podzemní kryt Vault a ten následně spravovat.

Zatím poslední přídavek pro Fallout 4 se jmenuje Nuka World. Vydavatel o něm pouze prozradil, že ho plánuje vydat v srpnu.

Zdroj: Youtube

Novinek se dočká také mobilní hra Fallout: Shelter, která hráče bere do role správce podzemního krytu. Hra se může pochlubit více než 50 miliony hráči. V červenci dostane velkou aktualizaci s hromadou nového obsahu, také ale zamíří na obrazovky počítačů. Hrát je možné zdarma.

Howard se ale nevěnoval při oznamování pouze sérii Fallout. Dojde i na fantasy The Elder Scrolls: Skyrim, které představuje zatím poslední a nejúspěšnější díl série. Hra se stále těší velké oblibě a pro fanoušky se tak chystá její přepracovaná verze.

První záběry tak ukazují grafická vylepšení, na konzolích dostanou hráči poprvé přístup ke komunitnímu obsahu (takzvaným modům). Nová verze vychází koncem října.

Grunex.com