Pokud mají výkonný stroj, mohou si nastavit vysoké 4K rozlišení, kvalitnější stíny, nasvícení a celou řadu dalších grafických zlepšení. Všechny je představuje video s českými titulky.

Zdroj: Youtube

Ubisoft rovněž spolupracoval s Nvidia - výrobcem grafických karet GeForce. Výsledkem je hlavně podpora technologie Nvidia Ansel. Slouží k posunutí snímků z her na novou úroveň. Watch Dogs 2 můžete kdykoliv stopnout, vybrat vhodný úhel či vzdálenost kamery a až potom pořídit obrázek. Stejným stylem lze tvořit také 360stupňové obrázky.

Watch Dogs 2 navazuje na svého předchůdce hlavně tematicky. Opět nabízí velký otevřený svět s celou řadou aktivit a samozřejmě hackování. Jako dějiště slouží slunné San Francisco, které se rozhodlo implementovat systém ctOS pro řízení celého města. Díky tomu mohou hráči velkou část infrastruktury ovládnout a využít.

Zdroj: Youtube

Nechybí ani hraní více hráčů. Některé mise si můžete zahrát s kamarádem a hru také oživí systém Bounty Hunter. Pokud způsobíte ve městě velký chaos, tak na vaši hlavu bude vypsána odměna. Ostatní hráči se potom mohou připojit do vaší hry a zlikvidovat vás pro její získání odměny.

Grunex.com