Studio Naughty Dog sice vydalo Uncharted 4: A Thief's End jako ukončení dobrodružné série, ale samotná značka nekončí. Dosavadní hlavní hrdina Nathan Drake dostal pauzu a místo něj se v novém Uncharted: The Lost Legacy představí Chloe Frazer.

Chloe se poprvé ukázala v Uncharted 2 a od té doby patřila mezi oblíbené postavy komunity a zároveň studia. To byl také jeden z důvodů, proč si ji tvůrci vybrali jako hlavní hrdinku dalšího Uncharted. O hře toho zatím moc prozrazeno nebylo, můžete se ale podívat na dlouhé záběry z hraní.

Hrdinka musí projít rozbořeným městem, vyhnout se strážím a na střeše se setkat s Nadine Ross. Společně budou v The Lost Legacy pátrat po tajemném artefaktu Tusk of Ganesh, který je zavede do indických hor.

Zdroj: Youtube

Uncharted: The Lost Legacy má vyjít jako samostatně hratelná část v průběhu příštího roku. Pokud jste si koupili Uncharted 4 v edici Digital Deluxe nebo přídavek Explorer's Pack, tak dostanete nové dobrodružství zdarma. Tuto edici a přídavek lze koupit do 13. prosince letošního roku, pak nebudou dostupné.

Naughty Dog připravují ještě pokračování hitu The Last of Us. Druhý díl byl po úspěchu jedničky očekávaný a nyní je oficiálně potvrzen skrze první upoutávku. Hlavní postavu v „Part II" ztvární Ellie, v první upoutávce slibuje pomstu. Vše další je zatím zahaleno tajemstvím.

Zdroj: Youtube

Grunex.com