Hru vyvíjí studio Harmonix Music Systems, přední světový vývojář hudebních a pohybových her. Fantasia: Music Evolved přenáší hráče do ohromujícího světa, kde se snoubí hudba s magií, aby vytvořily mimořádnou interaktivní krajinu, a to zcela novým a tvůrčím způsobem!

V této hře hráči vstoupí do kouzelné říše Fantasia, kterou si vybral legendární čaroděj Yen Sid, aby zde v roli jeho nového učně cvičili své hudební a magické schopnosti. Fantasia: Music Evolved bere hráče na interaktivní a podmanivou, pohybem ovládanou výpravu mnoha světy, v nichž vládne hudba a magie a kde budou moci popustit otěže své tvořivosti.

Pomocí technologie pohybového ovládání Kinect a přirozené hratelnosti bez ovladače budou hráči ovládat proud hudby od nejúspěšnějších osobností hudební branže, a to včetně elektronického DJ a producenta AVICII, lamače žebříčků Bruna Marse a světoznámé hudební skupiny Queen. Fantasia: Music Evolved hráčům dává tvůrčí schopnost měnit mix jejich oblíbených písní v reálném čase, přičemž si budou vybírat mezi původní nahrávkou a novými, remixovanými verzemi, nebo budou přidávat nové vrstvy pomocí magických manipulátorů, které jim umožní měnit hudbu vzrušujícím a překvapivým způsobem!

Fantasia: Music Evolved bude obsahovat skladby od 25 předních umělců, kromě původní nahrávky vždy ještě dva jedinečné remixy. Mezi dosud oznámené umělce a skladby, které se ve videohře Fantasia: Music Evolved objeví, patří: Avicii - Levels, Bruno Mars - Locked Out Of Heaven, Fun - Some Nights, Kimbra - Settle Down, Queen - Bohemian Rhapsody.

Zdroj: Youtube

Grunex.com