Váš úkol je prostý. S hrdinou se musíte dostat na určené políčko a tím úroveň splníte. Ještě předtím je ale třeba zlikvidovat všechny nepřátele. Na ně nesmíte přímo čelem, to je možné pouze pokud seberete občas dostupný štít.

Genialita Euclidean Lands spočívá v tom, že kromě postavy manipulujete ještě s herním prostředím. To můžete libovolně otáčet ve stylu Rubikovy kostky. A to je vlastně celé, co vás hra naučí. Potom už vše potřebné znáte a můžete se vrhnout do řešení stále náročnějších úrovní.

Zdroj: Youtube

Později se mohou objevit nebezpečnější protivníci, hrady znesnadňující pohyb a tak dále. Celkem tvůrci připravili 40 úrovní rozdělených do pětice kapitol. Díky zvyšující se obtížnosti můžete počítat s tím, že vás hra na několik hodin dokáže zabavit.

Euclidean Lands je zatím dostupné pro mobilní systém iOS (iPhone, iPad) se zaváděcí cenou 3 euro, po nějakém čase má hra stát 5 euro. Předchozí hra Blek od stejných tvůrců je dostupná rovněž pro Android, dá se tak čekat, že Euclidean Lands se na tuto platformu časem dostane.

Grunex.com