Nezastavují ho speciální schopnosti hrdiny, ale zastaví se pokaždé, když se hráč s hrdinou přestane hýbat. Novinka tak nabízí bohaté možnosti, jak taktizovat a důkladně si promyslet následující sekundy akce.

S bezhlavým střílením po všem, co se mihne proti vám, v Superhot moc neobstojíte. Většinou vás hra totiž postaví před velkou přesilu nepřátel, či nedostanete ani střelnou zbraň. Aby toho nebylo málo, tak jeden zásah znamená konec.

Netradiční herní zážitek doplňuje minimalistické grafické zpracování. Nepřátele poznáte podle výrazné červené, prostředí je bílé a zbraně jsou tmavé. Na více barev nenarazíte. Jednoduché je rovněž zpracování nepřátel a zbraní.

Hra navíc obsahuje nekonečný herní režim, kde musíte čelit nekončícímu přívalu nepřátel. Pro prodloužení hraní nechybí ani systém výzev, který hru ještě ztíží.

Zdroj: Youtube

Superhot aktuálně vyšlo pro počítače skrze platformu Steam. Do konce dubna plánuje studio vydat hru ještě pro konzoli Xbox One. Studio plánuje v budoucnu „velké" zaměření na virtuální realitu.

Grunex.com