Pohodlné náušníky kompletně „pohltí" vaše uši a poskytnout dokonalou izolaci před nechtěným okolním zvukem. Výrobce myslel na různé velikostní požadavky. Náušníky nejsou ke spojujícímu náhlavnímu mostu přidělány napevno. Uživatel si tak může vybrat, do jaké ze tří pozic je umístí pro maximální komfort. Náušníky drží pevně a jejich přidělání je otázkou několika vteřin.

Podobný přístup zvolilo Plantronics také u mikrofonu. Nemáte pro něj zrovna využití? Tak ho stačí jednoduše oddělat. Kromě standardní funkce na eliminaci okolního hluku umí mikrofon ještě jednu skvělou vychytávku. Pokud ho chcete rychle deaktivovat, stačí mikrofon zaklopit nahoru. Nemusíte tak pátrat po tlačítku na kabelu.

Zdroj: Youtube

Potěší také řešení kabelu. V základu je krátký a připojuje se pomocí spojeného 3,5mm konektoru pro reproduktory a mikrofon. Tato možnost se hodí k notebookům či mobilním zařízením. Se sluchátky ale zároveň dostanete prodlužující kabel, na jehož konci jsou konektory rozdělené. Druhá možnost se hodí ke stolním počítačům, které mají zvukový výstup a vstup právě také rozdělený.

Plantronics nabízí RIG 500 hned v několika variantách. Rádi byste prostorový 7.1 zvuk? Pak hledejte „HD" v názvu. Nároční mohou sáhnout po modelu s označením „E". Navržen byl společně s největší e-sport ligou ESL. Opět se jedná o 7.1 headset, v balení ale najdete dvě sady náušníků. Jedna je uzavřená, jako u ostatních modelů, a druhá nabízí otevřený design.

Herní sluchátka Plantronics RIG 500.

Grunex.com