Formulář najdete na oficiální stránce hry - ZDE, pro hraní na PC je nutný účet ve službě Origin (jednoduše lze zřídit zdarma).

Chystaná betaverze nabídne tři herní režimy: Attrition, Hardpoint Domination a Last Titan Standing. V Attrition vítězí tým, je klasika všech online akcí. Proti sobě hrají dva týmy a jediným úkolem je likvidace protivníků.

V Hardpoint Domination proti sobě na mapě stojí týmy, které bojují o nadvládu nad třemi různými lokacemi, jejichž kontrola jim zajišťuje body. A v Last Titan Standing obdrží každý hráč v obou týmech svého titána a hra je ukončena, když jeden z týmů ztratí posledního z nich.

Zdroj: Youtube

Titanfall je zasazen do blízké budoucnosti, v níž je svět roztříštěn válečným konfliktem mezi dvěma znepřátelenými stranami. Akce vyniká svou svižností a různorodostí i za prvků parkouru, jako je běhání po zdech nebo dvojité skoky.

Obrovskou volnost, jak budete hrát, zajišťuje také vaše vlastní volba, zda se budeme přesunovat jako pěší člen elitního komanda nebo si přivoláte dostupného titána a budete ho pilotovat. Svá rozhodnutí můžete kdykoliv měnit na základě aktuální situace.

Na počítače a nový Xbox One u nás hra vychází již 11. března. Na verzi pro konzoli Xbox 360 pracuje externí studio a vydaná bude 27. března.

Grunex.com