S nově vydaným přídavkem Apex se hráči mohou vydat na fiktivní poloostrov Tanea. Zbrusu nová herní lokalita nabízí více než 100 kilometrů čtverečních herního světa. Od pralesů přes malé vesničky až třeba po průmyslový přístav.

Apex rozšiřuje herní frakce o novou s pojmenováním Syndikat. Jedná se o kriminální organizaci složenou ze zločinců a bývalých příslušníků vojenským organizací. V novém regionu provozují celou řadu problémových činností a speciální jednotky NATO a CSAT je tak budou muset zastavit.

Důležitou částí přídavku je rovněž třináct nových zbraní pro přítomné strany konfliktu, nové uniformy a další výbava. Vozový park byl rozšířen o 10 nových strojů. Mezi nimi nechybí drony, letecká podpora či třeba vodní skútry pro rychlé přesuny.

Zdroj: Youtube

Příběhovou část je možné hrát až ve čtyřech hráčích skrze režim spolupráce. Hraní v tomto režimu je navrženo tak, aby se hráči mohli jednoduše připojovat a odpojovat, aniž by tím ovlivnili ty, kteří chtějí pokračovat. Rovněž obtížnost je upravována v závislosti na počtu hráčů.

Apex také přináší nové scénáře pro hraní on-line ve více hráčích.

Grunex.com