Není žádným tajemstvím, že si Big Shock! rád hraje. Vidět ho můžete na Dakaru, v zimních střediscích, na letních festivalech, na trabantu jedoucím napříč kontinenty a v neposlední řadě dlouhodobě podporuje počítačové hráče prostřednictvím herního portálu Grunex.com.

Big Shock! Meloun je nová příchuť, kterou si vymyslela a odhlasovala komunita fanoušků na populární facebookové stránce Facebook.com/big.shock.cz. Energeťák vytvořený samotnými fanoušky je k dostání v 500ml plechovce a sklízí velice kladné ohlasy. Najdou se však i tací, kterým nechutná a právě pro ty je v portfoliu tohoto energeťáku připraveno dalších deset příchutí od klasického neperlivého Originalu přes osvěžující Exotic, sladce hořký Bitter až po nejnovější Watermelon nacucaný energií. Na své si tak přijde opravdu každý!

Pod hashtagem #kdejemeloun vyjadřovali fanoušci obrovský zájem při uvedení příchutě na trh a tato vlna spamu způsobila okamžité naskladnění do dalšího dne v prodejnách Albert, který je výhradním prodejcem do konce května. Od 1. června se svého melouna dočkáte také v další síti prodejen Tesco, Globus a dalších.

Energetické nápoje BigShock!Aby těch novinek nebylo málo, rozhodl se Big Shock! udělat radost sběratelům plechovek když ihned po uvedení melounové příchutě představil Vinyl edici svých energeťáků. Ač se jedná pouze o přebal klasických 250ml plechovek s příchutěmi Original, Gold, Exotic a Orange tak jsou to krásné kousky.

Limitovaná sběratelská edice bude na trhu jen omezenou dobu do vyprodání zásob. Aktuálně ji můžete získat na festivalech a různých akcích v Big Shock! Party Trucku. Od června také v síti prodejen Tesco a od července i v dalších obchodech.

Chcete vyhrát grafickou kartu MSI GeForce GTX 750 Ti? Zapojte se do hry, složte si svůj Meloun v co nejrychlejším čase a vyhrajte! Meloun nacucaný energií vám přináší Big Shock! Puzzle. Neváhejte a zapojte se do hry!

Grunex.com